JOB: Erfaren projektleder søges

Er du en dygtig projektleder med god byggeteknisk forståelse, og har du erfaring med ledelse af byggeri? Så har vi en spændende stilling til dig.

Vi har travlt, og vores tegnestue i Horsens søger derfor en erfaren projektleder med byggeteknisk baggrund, som kan påtage sig det overordnede projektledelsesansvar på udvalgte byggeprojekter.

Du kommer til at indgå i et dynamisk team af konstruktører og arkitekter. Du vil få ansvar for at gennemføre byggeprojekter i alle skalaer, hovedsageligt fra projektering til udførelse.

Rollen indebærer styring af proces og tidsplaner, samt koordinerende arbejde på tværs af organisationen og med samarbejdspartnere. Du får derfor en bred kontaktflade til bygherrer, rådgivere, myndigheder og samarbejdspartnere.

Hos os bliver du en del af en dynamisk og spændende hverdag. Stillingen kræver derfor, at du har et skarpt blik for forskellige fagligheders bidrag, og at du kan håndtere forskellige interesser, mens du fortsat har blik for markedets udvikling.

Stillingen er organisatorisk forankret i faglighed og kvalitet, med reference til projektchefen.

Din profil
- Du er en holdspiller
- Du har stor forståelse for byggeriets faser og parter
- Du har stor æstetisk forståelse
- Du har erfaring med at fastholde den gode ide gennem hele projektforløbet
- Du er løsningsorienteret, strukturel, ansvarsfuld og har gennemslagskraft
- Du har gode kommunikative egenskaber
- Du har et godt humør og er positiv af væsen

Om os
Vi er en tegnestue med 20 ansatte, og vi er bosat i Horsens og Middelfart. Vi arbejder med alle typer af arkitektrelaterede projekter i både lille og stor skala.

Start hurtigst muligt.

Send din ansøgning til:
lkn@arkvh.dk
Skriv "Projektleder" i emnefeltet.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information
Lise Krebs Nielsen
Arkitekt MAA
T: 2871 7623
E: lkn@arkvh.dk

Skrevet den 05/03-2020