Ny kollega: Mette Storgaard Laursen

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, har vi i denne uge sagt velkommen til Mette, som er uddannet arkitekt fra arkitekthøjskolen i Aarhus. Mette har tidligere arbejdet som arkitekt på Moesgaard Museum, hvor hun har været med i udarbejdelsen af flere forskellige projekter. Hos Vallentin Haugland er vi glade for at have hende med på holdet.

Mette indgår i et arkitektteam, på et af vores større projekter, konkurrenceforslag til Politistationen i Silkeborg: 

”Lige nu nyder jeg, at jeg så hurtigt er blevet en del af tegnestuen. Og jeg synes, det er spændende at være en del af så stort et konkurrenceprojekt. Jeg i fuld gang med at kigge på facader og solafskærmning til Politistationen, og jeg synes, det er fedt, at jeg får lov til at bidrage og supplere med min viden så hurtigt,” fortæller Mette.

At påvirke den virkelige verden
”Det, der driver mig som arkitekt er at studere mennesker, og hvordan de opholder sig i rum. Jeg synes, det er spændende, at man skal visualisere en hverdag for en masse mennesker,” siger hun.

Mette glæder sig også til, at hun får mulighed for at dykke længere ned i nogle af de spændende projekter, Vallentin Haugland også arbejder på.

”Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer i forhold til igangværende og kommende projekter. Tegnestuen har gang i en masse ting på kryds og tværs, og det bliver spændende at blive en del af dem,” fortæller hun.

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland glæder vi os meget til samarbejdet med Mette, og vi ønsker hende en varm velkomst.

Skrevet den 06/03-2020