Børnecentret Vesterparken indviet

I denne uge blev Børnecentret Vesterparkens renovering og tilbygning indviet i Ringe, for Faaborg- Midtfyn Kommune.

Vægge er blevet revet ned, nye er blevet sat op, gulvene udskiftet og et "hjerterum" er blevet til, som fremover fungerer som fællesrum for hele institutionen, arrangementer for forældre og meget mere. Med særlig fokus på kultur, æstetik og fællesskab, har vi skabt rum hvor fordybelse er muligt. 

Hos Børnecentret Vesterparken skaber vi et bedre flow i hverdagen, større overskuelighed, bedre muligheder for at skabe mindre læringsmiljøer samt mulighed at arbejde med glidende overgange på en naturlig måde, i den integrerede institution.

Der er en stor efterspørgsel efter høj arealoptimering og multifunktionelle rum, i de danske børneinstitutioner. Vi har gennem flere år arbejdet med adskillige former for institutionsbyggeri og institutionsrenovering. 

Tak for samarbejdet til Ingeniør’ne A/S

Læs mere om projektet her

Skrevet den 28/06-2019