Er du vores nye praktikant?

Så glæder vi os til at lære dig at kende. Hos arkitektfirmaet Vallentin Haugland får du en praktikperiode med udfordring og ansvar. Du vil blive en del af vores team, og vi sørger for at din praktiktid indeholder relevante og udfordrende arbejdsopgaver.

“Arkitektfirmaet Vallentin Haugland arbejder med projekter i et bredt spænd, med mange forskellige udfordrende opgaver: konkurrencer, erhvervsprojekter, offentlige og private projekter. Således tilegner vi os mange forskellige kompetencer” siger arkitekt Jens Tygstrup.

Vi sætter en ære i at skabe et godt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til, at vores medarbejdere kan udfolde og udvikle sig. Her er der plads til faglig såvel som personlig udvikling, konstruktiv sparring og godt humør i dagligdagen.

Som praktikant hos os, vil du indgå i hverdagen på lige fod med resten af tegnestuens ansatte.

I samarbejde med dig tilrettelægger vi dit praktikforløb, så du får mulighed for at komme omkring de dele af processen, der netop interesserer dig. Du vil få en række spændende arbejdsopgaver og ansvarsområder, og dermed mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så send en motiveret ansøgning til Benedikte på BEN@arkvh.dk med overskriften: Praktik 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skrevet den 25/10-2021
Tilbage til oversigt
bubble