Mød: Andreas Kaastrup Nielsen

Andreas Kaastrup Nielsen har været ansat som bygningskonstruktør, byggeleder og sikkerhedskoordinator hos Vallentin Haugland siden begyndelsen af 2018. Andreas Kaastrup Nielsen er uddannet fra VIA University College i Horsens.

”På HTX havde jeg byggeri som valgfag, og her startede min interesse for byggeri. Under uddannelsen som bygningskonstruktør arbejdede jeg som praktikant hos Vallentin Haugland, og efter endt uddannelse blev jeg ansat.” siger Andreas Kaastrup Nielsen.

Som bygningskonstruktør arbejder Andreas Kaastrup Nielsen med tekniske bygningstegninger og beskrivelser på mange forskellige projekttyper. Derudover er Andreas Kaastrup Nielsen også byggeleder.

"Hvis jeg skulle beskrive Vallentin Haugland med ét ord, er det "lærerigt". Jeg kom som nyuddannet, og jeg har lært virkelig meget siden jeg blev ansat." udtaler Andreas Kaastrup Nielsen.

Andreas Kaastrup Nielsen arbejder ligenu med projektering af en omfattende renovering og tilbygning af Handicapcenter Storebælts afdeling Låddenhøj i Nyborg.

Læs mere om projektet her.

Skrevet den 26/03-2019
Tilbage til oversigt
bubble