MØD: ANNE SOPHIE FJORD GRUBBE

Anne Sophie Fjord Grubbe har været ansat som arkitekt, hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, siden januar 2017. Som arkitekt har Anne Sophie mange arbejdsområder, men især brugerinddragelsesprocesser og indretning er Anne Sophies spidskompetence. 

"Jeg har ikke nogen decideret yndlingsopgaver, men jeg holder rigtig meget af at være med i opstartsfasen" fortæller Anne Sophie.

Som arkitekt arbejder Anne Sophie med konkurrenceprojekter, erhvervsbyggeri, offentlige institutioner, private boliger og rådgivningsopgaver. Derved repræsenterer Anne Sophie firmaet udadtil i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i forbindelse med brugerindragelse og borgermøder.

”Arkitektfirmaet Vallentin Haugland er en arbejdsplads, der er god til at give ansvar og der tør satse på deres medarbejdere.” udtaler Anne Sophie

Anne Sophie har særlig interesse for fællesskaber i og omkring institutioner, som imødekommer og skaber værdi i hverdagen. Anne Sophie arbejder blandt andet med brugerproces og indretning af institutioner og plejeboliger  - blandt andet på StensballeskoleBørnecentret Vesterparken og Fynsgades Plejecenter .

Skrevet den 29/08-2019
Tilbage til oversigt
bubble