Mød: arkitekt Jens Tygstrup

Jens Tygstrup har været ansat som arkitekt hos Vallentin Haugland i halvandet år. Jens Tygstrup er uddannet fra arkitektskolen i Aarhus, og har erfaring med boligprojekter og som modelbygger ved tidligere ansættelser. Se Jens Tygstrup udtale sig, ved klik i videoen overfor.

”Både det første hus jeg tegnede, og den første konkurrence jeg deltog i, er blevet opført. Det er utrolig motiverende!” siger Jens Tygstrup

Som arkitekt arbejder Jens Tygstrup med konkurrenceprojekter, erhvervsbyggeri, offentlige institutioner, private boliger og rådgivningsopgaver. Derved repræsenterer Jens Tygstrup firmaet udadtil i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i forbindelse med brugerindragelse og borgermøder.

"Jeg arbejder i et bredt spænd, med mange forskellige og udfordrendeopgaver i både stor og lille skala, hvor jeg bidrager og tilegner mig forskellige kompetencer. Jeg sætter stor pris på den kontakt og det samarbejde jeg har med både bygherre, brugere og det kommunale regi." udtaler Jens Tygstrup

"At definere ikke bare en bolig, men et hjem, er en vigtig del af mit arbejde, som jeg holder meget af. Det er gældende i mange af vores projekter, men især i private villaer. I øjeblikket arbejder vi både i Aarhus og i Middelfart."

Jens Tygstrup fungerer pt. som sagsarkitekt på handicapboliger i Varde Kommune. Derudover har Jens Tygstrup arbejdet på flere konkurrencer, blandt andet DGNB-projektet i Knudrisgade i Aarhus, samt et nyt kulturhus i Kolding.

Skrevet den 18/03-2019
Tilbage til oversigt
bubble