Mød: Katrine Munk Schou Jacobsen

Katrine Munk Schou Jacobsen er under uddannelse som mediegrafiker, og har været ansat som mediegrafikerelev hos Vallentin Haugland, siden januar 2019. Katrine Munk Schou Jacobsen er periodevis tilknyttet HANSENBERG Tekniske Gymnasium under den 4-årige uddannelse.

”På HTX i Skjern havde jeg kommunikation og grafik som linjefag, og her startede min interesse for mediefaget.” siger Katrine Munk Schou Jacobsen

Efter et halvt år på skolebænken i Kolding, blev Katrine Munk Schou Jacobsen anbefalet at søge elevplads hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland i Horsens. Som mediegrafikerelev arbejder Katrine Munk Schou Jacobsen med intern og ekstern grafisk kommunikation.

"Det der har overrasket mig mest, har været hvor meget jeg har fået lov til at lave og mængden på grafisk arbejde, hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Det er en spændende og sjov arbejdsplads, og jeg har lært utrolig meget, på kort tid" udtaler Katrine Munk Schou Jacobsen. 

"Hos Vallentin Haugland har jeg fået kompetencer indenfor videoredigering, sociale medier, målgrupper, fotografering og layout. Jeg holder specielt af at lave content til sociale medier og udvikle en masse fede videoer. Vallentin Haugland er en arbejdsplads hvor man får lov til at udvikle sig, have det sjovt og eksperimentere."

"Hvis jeg skulle beskrive Vallentin Haugland med ét ord, er det ordet "spændende". Det er et spændende miljø, spændende muligheder, spændende mennesker og et spændende sted at være."

Katrine Munk Schou Jacobsen arbejder lige nu på udvikling af grafisk og digitalt markedsføringsmateriale i forbindelse med Arkitektfirmaet Vallentin Hauglands stand til Company Dating i Campus Horsens. Derudover arbejder Katrine Munk Schou Jacobsen løbende på udvikling af vores sociale medie profiler på Facebook, Linkedin og Instagram.

 

Skrevet den 27/03-2019
Tilbage til oversigt
bubble