Mød: Klæmint Johannesen

Klæmint Johannesen har været ansat, som bygningskonstruktør og sikkerhedskoordinator hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, siden marts 2017. Klæmint Johannesen er uddannet fra VIA University College i Horsens.

Som bygningskonstruktør arbejder Klæmint Johannesen med planlægning, projektering samt koordinering af mange forskellige projekttyper. Klæmint Johannesen finder specielt brandsikring af bygninger interessant:

”Det er så vigtigt at der styr på branddelen, fra du starter projekteringen af en bygning, til det står færdigt. Hvis der ikke er styr på det, kan det have katastrofale følger.” fortæller Klæmint Johannesen.

Klæmint Johannesen har blandt andet projekteret præstebolig i Horsens, Stensballeskolen og Hørparken i Kolding.

”Hvis jeg skulle beskrive Arkitektfirmaet Vallentin Haugland med ét ord, er det ”kvalitet”. Der er kvalitet i alle kollegaere, kvalitet i det arbejde der bliver udført og kvalitet i den daglige arbejdsdag.” udtaler Klæmint Johannesen. 

Klæmint Johannesen arbejder lige nu blandt andet med projektering af Plejecenter Stævnhøj, Sundhedshuset i Fredericia samt renovering af tre plejehjem i Billund Kommune.

Skrevet den 06/06-2019
Tilbage til oversigt
bubble