Mød: Marie-Louise Ejstrup Albertsen

Marie-Louise Ejstrup Albertsen har været ansat som prækvalifikationsansvarlig og grafisk designer hos Vallentin Haugland, siden marts 2018. Marie-Louise Ejstrup Albertsen er uddannet mediegrafiker i Aarhus, og har samlet 7,5 års erfaring i byggebranchen.

”Mit arbejde består blandt andet i at tjekke udbud og leads på nuværende og kommende byggesager. Herudover koordinerer jeg grafiske opgaver og indlæg til sociale medier. Jeg synes det er utrolig spændende at arbejde med udbud og leads. Jeg synes det er dejligt at samarbejdspartnere er villige til at fortælle mig hvad der sker i deres nærmiljø og jeg bliver hver dag endnu klogere på hvad der sker, rundt omkring i landet." fortæller Marie-Louise Ejstrup Albertsen.

Som prækvalifikationsansvarlig arbejder Marie-Louise med samarbejdsaftaler og holddannelser på både konkurrenceprojekter, erhvervsbyggeri, offentlige institutioner og rådgivningsopgaver. Det grafiske team, hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, består pt. af mediegrafikerelev Katrine samt Marie-Louise Ejstrup Albertsen. Sammen planlægger og udfører de både intern og ekstern kommunikation på baggrund af virksomhedens designmanual.

"Hvis jeg skulle beskrive Arkitektfirmaet Vallentin Haugland med ét ord, er det "jordnær". Fordi vi bygger på erfaring med et tvist af kreativitet og høj faglighed." udtaler Marie-Louise Ejstrup Albertsen

Det grafiske team arbejder lige nu på intern social-medie kampagne, med en målsætning om at nå mere end dobbelt så mange visninger end tidligere.

Skrevet den 30/04-2019
Tilbage til oversigt
bubble