MØD: OLIVER FISKER DREIER

Oliver Fisker Dreier er konstruktørpraktikant hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland og vil indgå i hverdagen på tegnestuen året ud. Oliver uddanner sig til bygningskonstruktør på VIA University College i Horsens, og er nu på 6. semester.

"Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og jeg har haft en meget interessant og spændende første tid hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Jeg er blevet kastet ud i nogle byggeprojekter hvor jeg projekterer, tegner og modellerer. Derudover har jeg været på tilsyn og deltaget i byggemøder."
 
”Hvis jeg skulle beskrive Arkitektfirmaet Vallentin Haugland med ét ord, er det ”kompetent”. Medarbejderne har en masse erfaring og viden inden for deres respektive områder. Samtidig er de gode til at lære fra sig, og hjælpe hinanden ” udtaler Oliver Fisker Dreier. 
 
Oliver starter med at være en del af projektgruppen omkring renovering af tre plejecentre i Billund Kommune: Engbo, Fynsgade Plejecenter samt Heinsvig Plejecenter. Projektet omhandler optimering og forbedring af forholdene for sygeplejen, køkkenpersonale og beboere. Billund Kommune ønsker at modernisere og forbedre de eksisterende forhold i alle tre plejecentre.
 
 
Skrevet den 11/11-2019
Tilbage til oversigt
bubble