Ny kollega Anders Møller Nielsen

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland er Anders netop startet i stillingen som arkitekt. Anders Møller Nielsen har, efter 14 år som arkitekt i Island, besluttet at flytte hjem til Danmark.

Anders Møller Nielsen har en lang række spændende projekter bag sig, blandt andet koncert- og operahuset Harpa i Islands hovedstad Reykjavik, Islands Universitets Hospital og kunstgalleriet Mengi. Sideløbende har Anders Møller Nielsen haft selvstændigt arkitektfirma, hvor han har vundet flere islandske konkurrencer, blandt andet et plejehjem i Eskisfjörður.

Anders Møller Nielsen er opvokset og uddannet i Danmark, men allerede kort efter arkitektuddannelsen i Aarhus, valgte han at rejse til Island:

”Jeg har en islandsk kone, så det var nærliggende for os at sige ja til job på Island i 2004. Vi er glade for vores beslutning om at komme til Danmark igen. Sammen har vi fire børn, hvoraf vores ældste er blevet i Island for at gøre studiet færdigt.” siger Anders Møller Nielsen

Anders Møller Nielsen indgår i vores arkitektteam, og fungerer pt. som arkitekt på 52 almene boliger Præstevænget i Vejen for HAB. Et tidligere fabriksområde, som omdannes til et almennyttigt boligområde, med nye familielejligheder og nye udearealer.

Velkommen til Anders

Skrevet den 10/10-2018
Tilbage til oversigt
bubble