Ny kollega: Camilla Kjær

Velkommen til Camilla Kjær, som er seneste skud på stammen i Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Camilla tiltræder stillingen som virksomhedens prækvalifikationsansvarlige.

Camilla er uddannet designer fra KADK i København og har i en årrække været partner i to designvirksomheder, med fokus på brugerinvolvering og behovsafklaring, særligt i forhold til projekter i den offentlige sektor.

”Med min brede erfaring i forhold til at kommunikere med mange forskellige mennesker, stille skarpt på ydelser, se muligheder og etablere relationer på tværs, glæder jeg mig super meget over, at være en del af Vallentin Haugland teamet”, siger hun og fortsætter:

”Første spadestik starter med den gode relation til andre samarbejdspartnere. Jeg glæder mig virkelig meget til i den forbindelse, at være tovholder og ”brobygger” i forhold til udarbejdelsen af prækvalifikationsmaterialet. Vallentin Haugland arbejder med et bredt fagligt afsæt indenfor alle aspekter af byggeprocessen – og med virksomhedens involverende tilgang til alle faser, ser jeg frem til at bruge mine kompetencer i nye sammenhænge". 

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland glæder vi os meget til samarbejdet med Camilla og ønsker hende et varmt velkommen. 

Skrevet den 11/05-2020
Tilbage til oversigt
bubble