Ny kollega - Elisa Ahle Gerdes

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland er Elisa netop startet i stillingen som arkitekt cand. polyt med speciale i bæredygtighed. Elisa indgår i vores dygtige arkitektteam i Horsens. Læs mere om Elisa i indlægget.

Hvem er Elisa?

”Jeg har en Cand. polyt i arkitektur fra Aalborg Universitet og blev færdig i 2018. Jeg har speciale i bæredygtighed og alt hvad det indebærer: indeklima, social bæredygtighed, materialevalg og bevaring af natur og terræn. Derudover ligger mine styrker også i grafisk formidling.” siger Elisa.

“Jeg er arkitekt med teknisk baggrundsviden fra skolebænken. Jeg glæder mig især til at beskæftige mig med bæredygtighed i vores nuværende og kommende projekter hos Vallentin Haugland."

Elisa indgår allerede i vores spændende konkurrence på Knudrisgade i Aarhus: “Jeg nyder at mærke, at jeg allerede er en del af teamet. Det er meget interessant for mig at sidde i en konkurrence som denne, som indeholder så mange bæredygtige elementer, hvor jeg kan supplere med min viden."

"Jeg ser frem til endnu flere arbejdsdage hos Vallentin Haugland. Virksomheden synes jeg har en god størrelse, og er en god blanding af konstruktører og arkitekter. Jeg ser frem til at indarbejde bæredygtige tiltag i vores fremtidige projekter."

Velkommen til Elisa

Skrevet den 05/12-2018
Tilbage til oversigt
bubble