Ny kollega: Kim Rasmussen

Vi glæder os over at kunne sige velkommen til Kim Rasmussen, der er vores nye kollega hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Kim er ansat i en projektstilling, hvor han skal beskæftige sig med en lang række af forskellige kommunikationsopgaver. Kim er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- Og Journalisthøjskole, men han har også byggeerfaring, da han tidligere har været i murerfaget.

Hos Vallentin Haugland skal Kim hjælpe med blandt andet content produktion og løse en række af kommunikationsopgaver på vores forskellige kanaler. Samtidig skal han være en del af udarbejdelsen af prækvalifikationer og alle de spændende projekter, vi har gang i. Og det er noget, han glæder sig til at få indblik i og lære mere om:

”Jeg synes, det er spændende at kunne få et dybere indblik i, hvordan byggerier kommer til livs. Jeg har tidligere været en del af det udførende som murer, men nu får jeg mulighed for at se, hvordan de indledende faser foregår, og hvordan stregerne slås, inden projekterne ruller ud på byggepladserne,” siger han og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at se, hvilken rolle kommunikationsfaget kan tage i en arkitektvirksomhed. Jeg har allerede arbejdet en del med tekstforfatning i forbindelse med nogle af de projekter, der er i gang. Lige nu er jeg også involveret i både prækvalifikationer og tilbudsdelen på nogle projekter. Og jeg synes, det er spændende at være med til at bringe kommunikation i spil på de opgaver,” siger han. 

Hos Vallentin Haugland glæder vi os over, at Kim er kommet forbi, og vi har allerede givet ham en varm velkomst.

Skrevet den 05/03-2020
Tilbage til oversigt
bubble