Ny Kollega: Peter Christensen

Velkommen til Peter Christensen, som er vores nyeste ansigt i Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Peter er nyuddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Her afleverede han sit speciale, der undersøger det optiske indeklima. Nu glæder han sig til at kunne bringe sin nyeste viden i spil hos os.

”Det, jeg synes, der gør mit fag, og arbejdsområde spændende, er hele projekteringsdelen, hvor man tegner og skitserer, inden projektet bygges. At jeg får mulighed for at følge et projekt helt til dørs og se det komme til livs, er det, der gør mit arbejdsområde helt unikt,” fortæller Peter.

Peter indgår allerede i vores mangeartede og spændende projekter. Lige nu udarbejder Peter 3D-optegninger, og i næste uge påbegynder han sit første projekt, ”P-Kælder og fælleshus” for AAB Vesterport i Horsens, som han ser meget frem til:

”Hos Vallentin Haugland har vi gang i en masse spændende projekter, og jeg har allerede fået indblik i to af dem. På mandag påbegynder jeg arbejdet med et kommende P-hus, som er mit første opstartsprojekt uden for skolen. Jeg glæder mig til, at jeg får mulighed for at bringe min faglighed og viden i spil på projektet og selvfølgelig også på de projekter, der kommer i fremtiden,” fortæller han.

Vi er glade for, at vi har fået Peter med i tegnestuen, og vi glæder os til det videre samarbejde.

Skrevet den 27/02-2020
Tilbage til oversigt
bubble