Ny kollega - Stine Brinkmann

Hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland er Stine netop startet i stillingen som kommunikationsmedarbejder. Stine skal hjælpe os i forbindelse med vores forestående flytning af tegnestuen, samt udvikling og implementering af vores nye visuelle identitet. Vi glæder os meget over at have Stine i vores kommunikationsteam. Læs mere om Stine i indlægget.

Hvem er Stine?

”Jeg har en Cand. Mag. i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet og blev færdig i 2015. Jeg glæder mig rigtig meget til at forene min akademiske baggrund med min passion for kreativitet og æstetik her hos Arkitektfirmaet Vallentin Haugland.” siger Stine.

“Jeg har de seneste år primært arbejdet med ledelse og forskelligt koordineringsarbejde. Jeg er glad for og spændt på at træde ind i byggebranchen og glæder mig til at lære en masse om denne verden.“

Stine indgår i vores spændende udviklingsproces: “Jeg kan virkelig mærke, at dette er et hjertebarn og jeg synes, at det er enormt inspirerende at arbejde med så passionerede mennesker. Jeg glæder mig meget til indgå i den kreative og dynamiske hverdag her på tegnestuen og jeg er meget forventningsfuld med hensyn til den proces, der ligger foran os. Jeg ser frem til at gøre udviklingsprocessen til en naturlig og glidende overgang, både for mine kollegaer og for tegnestuens forskellige samarbejdspartnere.”

”Jeg er blevet taget rigtigt godt imod og glæder mig meget til at dykke ned i arbejdsopgaverne.”

Velkommen til Stine

Skrevet den 21/06-2018
Tilbage til oversigt
bubble