TILBYGNING TIL BROHUSET - ET HJEM TIL BØRN.

I sidste uge havde vi aflevering på Brohuset. Et projekt udført i samarbejde med
MOE Denmark
for
Middelfart Kommune
.
Det har været vores opgave at skabe en tilbygning, hvis arkitektur binder Brohuset sammen til en ny homogen helhed.
Brohusets børn har særlige, omsorgsmæssige behov og bor på Brohuset i en afgrænset periode af deres barndom. Med udgangspunkt i at skabe et trygt og familiært nærmiljø for børnene, har vi haft særligt fokus på at skabe arkitektur med en rolig og imødekommende fremtoning.
Den nye tilbygning indeholder 8 værelser, fælles opholdsrum og køkken samt en familie lejlighed. Bygningen er indrettet med fokus på at skabe hjemlighed og tryghed for børnene bl.a. i arbejdet med rumdispositionen samt i anvendelsen af farver og materialer.
I tæt forbindelse til huset ligger multisalen, som danner ramme for det indre gårdrum. Både tilbygningen og multisalen er opført i FSC certificeret træ fra EU.
Vi er meget glade for, at børn og voksne i netop denne uge kan indtage de nye rammer på Brohuset og gøre det til deres sted.
Det er først når et hus fyldes med mennesker, at det rigtig lever.
Skrevet den 11/02-2021