VI SØGER ARKITEKTPRAKTIKANTER

ER DU STUDERENDE OG SKAL DU I PRAKTIK SOM ARKITEKT TIL EFTERÅRET?

Hos Vallentin Haugland får du spændende arbejdsopgaver og mulighed for at præge dit praktikforløb i den retning du ønsker – med sparring fra dygtige kollegaer.

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S i Horsens, søger dygtige og engagerede Arkitektpraktikanter til efterårssemestret 2024.

Som tegnestue arbejder vi med alle arkitektrelaterede aspekter, lige fra skitsefase til udførelse og tilsyn. Vores kompetencer spænder bredt og det giver plads til faglig såvel som personlig udvikling, konstruktiv sparring og godt humør i dagligdagen. Vi værdsætter sammenholdet og har fokus på at afholde sociale og faglige arrangementer, som understøtter det gode arbejdsmiljø.

Vi bestræber os på at give vores praktikanter det bedst mulige grundlag at starte deres karriere på, og derfor er det vigtigt for os, at du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver. Vi tilrettelægger derfor praktikforløbet i samarbejde med dig, så du får berøring med de dele af processen, der interesserer netop dig.

“Arkitektfirmaet Vallentin Haugland arbejder med projekter i et bredt spænd, med mange forskellige udfordrende opgaver: konkurrencer, erhvervsprojekter, offentlige og private projekter. Således tilegner vi os mange forskellige kompetencer”, siger arkitekt Jens Tygstrup.

Vi arbejder med en flad ledelsesstruktur, hvor du vil indgå i projekter på lige fod med de øvrige medarbejdere.


Er du interesseret?

Vil du være en del af vores team, så send en ansøgning til os: info@arkvh.dk med overskriften ”Praktik – Arkitekt".

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skrevet den 12/02-2024
Tilbage til oversigt
bubble