VINDER AF ÅRETS ARKITEKTURPRIS I MIDDELFART KOMMUNE

VINDER AF ÅRETS ARKITEKTURPRIS I MIDDELFART KOMMUNE

I lørdags blev vi præmieret med årets Arkitekturpris i Middelfart Kommune, for den nye tilbygning til Brohuset i Nr. Aaby. Projektet er udført i samarbejde med MOE A/S 

Brohusets børn har særlige, omsorgsmæssige behov, og bor på Brohuset i en afgrænset periode af deres barndom. Med udgangspunkt i at skabe et trygt og familiært nærmiljø for børnene, har vi haft særligt fokus på at skabe arkitektur med en rolig og imødekommende fremtoning.

Den nye tilbygning indeholder 8 værelser, fælles opholdsrum og køkken samt en familielejlighed.
Bygningen er indrettet med fokus på at skabe hjemlighed og tryghed for børnene. Der har været stor fokus på rumdisponeringen samt på brugen af farver og materialer.
I tæt forbindelse til huset ligger multisalen, som danner ramme for det indre gårdrum. Både tilbygningen og multisalen er opført i FSC certificeret træ fra EU.

På vegne af tegnestuen modtog, partner og indehaver, Bent Vallentin, prisen ved en overrækkelsesceremoni lørdag d. 2.oktober. Byrådsmedlem Regitze Tilma udtalte ved overrækkelsen: ”Brohuset bliver præmieret for vellykket arkitektur, hvor nyt og eksisterende mødes i èn samlet helhed” og ”Tilbygningen formår at skabe et trygt og familiært nærmiljø for børnene”.

Udover Brohuset blev 2 andre spændende projekter i Middelfart Kommune også præmieret.
                                                         
Tak til bygherre, håndværkere og øvrige samarbejdspartnere, i forbindelse med udførelsen af projektet - Vi er meget glade og stolte af prisen!

#arkitekturpris #middelfartkommune #brohuset #arkvh #moe

Skrevet den 05/10-2021
Tilbage til oversigt
bubble