Vundet konkurrence: Vesterparken

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland vinder konkurrence om totalrådgivning i forbindelse med renovering og tilbygning af daginstitutionen Vesterparken i Ringe for Faaborg-Midtfyn Kommune. Med særlig fokus på kultur, æstetik og fællesskab skal vi skabe rum hvor fordybelse er muligt.

Hos Vesterparken skal vi skabe større overskuelighed og bedre muligheder for at skabe mindre læringsmiljøer. I institutionen er der kontinuerligt behov for at arbejde med en mindre gruppe børn, til f.eks. sprogarbejde. Vesterparken mangler et fælles hjerterum samt mulighed at arbejde med glidende overgange på en naturlig måde, i den integrerede institution.

Der er en stor efterspørgsel efter høj arealoptimering og multifunktionelle rum, i de danske børneinstitutioner. Vi har gennem flere år arbejdet med adskillige former for institutionsbyggeri og institutionsrenovering. Med på vores team har vi Ingeniørfirmaet Ingeniør’ne som underrådgivere - vi glæder os meget til at gå i gang, fortæller Bent Vallentin, medejer af Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, om projektet.

 

Skrevet den 09/04-2018
Tilbage til oversigt
bubble