Det Sønderjyske Hus - ombygning af strøgejendom

Ombygningen har forvandlet ejendommen ”Det Sønderjyske Hus”, i Sønderborgs gågademiljø, til et moderne og imødekommende byggeri, med mulighed for turist-information samt restaurant/café.

En hjælpende hånd, til turister og gæster
Det Sønderjyske Hus omfatter udstillinger og selvbetjeningsmoduler, hvor turister, andre gæster og områdets egne borgere kan få et indblik i, hvad der tilbydes i Sønderborg-området.

Til at servicere turisterne, vil også servicemedarbejdere fra Visit Sønderborg være til stede. Salg af billetter til alle attraktioner og begivenheder i Sønderborg-området skal kunne købes i huset.

Samtidig bliver Det Sønderjyske Hus hjemsted for den fælles sønderjyske turistorganisation, Destination Sønderjylland.

Hvis du bliver sulten
Ligeledes vil der blive indrettet restaurant/undervisningskøkken og café, der har sønderjyske specialiteter på menukortet. Køkkenet bliver benyttet af skoleelever, handicappede samt venner af huset.

Arealfordeling
Ejendommen huser ca. 1.000 m² offentligt areal på stueniveau. Derudover inddrages ca. 650 m² på 1. sals niveau til kommunalt og liberalt erhverv i form af kontorer. Derudover etableres 650m² kontorer på 2 sal.

Vores arbejdsopgaver
Arkitektfirmaet Vallentin Haugland står for projektering, udbud og byggeledelsen, på ombygningen for KFI og Sønderborg Kommune.

 

Projektdata

ROLLE
Totalrådgiver - Arkitekt

ENTREPRISE
Hovedentreprise

BYGHERRE
KFI

STØRRELSE
2.300 m²

OPFØRELSE
01.12.2015 - 01.06.2016