Egebjerg Multihal

Projektet præsenterer et dispositionsforslag tegnet af Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, som de prækvalificerede parter skal forholde sig til. Dispositionsforslaget er vores bud på en multihal som holder den samme høje arkitektoniske kvalitet, som tilsvarende byggerier i Horsens Kommune.

Multihal til sport, fritid og fællesskab
Hallen tilbygges det eksisterende anlæg. Den ny multihal indgår formmæssigt og materialemæssigt i en harmonisk relation med den øvrige bebyggelse, men får samtidigt sit eget særprægede udtryk.

Multihallen ønskes brugt til varierende sportsarrangementer og det er derfor vigtigt at hallen indeholder mange forskellige sportsbaner og aktivitetsmuligheder. I projektet er der disponeret for 5 badmintonbaner og en håndboldbane, samt naturligvis også muligheden for anlæggelse af baner til mange andre indendørs boldspil såsom eksempelvis volleyball, basketball, floorball osv.

Bruger- og planlægningsmøder
Inddragelse af lokalsamfundet er afgørende for projekter som dette. Derfor er der blevet afholdt en række involverende brugermøder forud for dispositionsforslagets endelige form, da det er i alles interesse at sikre, at lokalsamfundet bakker op om den nye multihal.

Vores involvering
Som bygherrerådgiver til projektet, har vi udformet det tilhørende dispositionsforslag og afholdt brugermøder. Som rådgiver skal Arkitektfirmaet Vallentin Haugland ligeledes facilitere brugerinddragelse løbende i projektudførelsen.

 

Tilbage til oversigt
bubble