Hotel Sixtus

KONFERENCESAL, HAVEANLÆG OG VÆRELSESFLØJE 

Natur og økologi i højsædet
Sixtus ligger i naturskønne omgivelser på Hindsgavl halvøen med direkte udsigt og adgang til Fænøsund. Naturen er hotellets mærkesag, både som attraktion for hotellets gæster, men ligeså meget i forhold til at drive en grøn, bæredygtig virksomhed.

Historie og nytænkning
Hotel Sixtus udvider hotellet med to værelsesfløje, ny konferencesal, nyt indgangsparti og kontoranneks. Både konferencesalen og værelsesfløjene skal indpasses i hotellets historiske kontekst, samtidig med at de bidrager til hotellets fremtidige brand, som bæredygtigt natur-hotel.

Vand og kunst
Hotel Sixtus indskriver sig i Middelfart Kommunes projekt ’Klimabyen’. Håndtering af regnvand sker på egen grund og indgår i en kunsterisk fortælling om vandet, f.eks. som element i den skulpturelle afskærmning mod naboerne. 

Verdensmål i Danmark
Middelfart kommune indgår i ”Danmark for målene” i 2019 og 2020. Projektet på Hotel Sixtus indskriver sig naturligt i denne kontekst. Hotellet har en række ambitiøse mål om at blive CO2-positive og 100% affaldsfrie i 2030. Hotel Sixtus bruger lokale råvarer og har skarpt fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og at minimere madspild.

Tilbage til oversigt
bubble