Hybel Domicil

Nyopførelse af firmadomicil for Hybel indeholdende showroom , administration kontorpladser, fitnessrum, fredagsbar mv. ved Horsens.

Hybels nye domicil på Silkeborgvej i Horsens, skal stå færdig i februar 2023. Det knap 6000 m2 store hus skal rumme Hybels boligudstilling og salgsafdeling, hvor kunder kan se byggematerialer og boliginventar i 1:1. Derudover bliver der plads til ca. 150 kontorarbejdspladser til salgsafdeling, administration, tegnestue og byggeledere, inkl. alle nødvendige faciliteter som kantine, omklædningsrum, fitnessrum og fredagsbar.

Bygningen udtryk skabes i kontrakten mellem en bastant teglstensfacade og de gentagende åbninger, som filtrerer facaden. Indvendigt er huset organiseret med fokus på høj transparens og intuitiv opdeling af zoner og områder.

Huset har en facadelængde mod Silkeborgvej på 180 m. Den lange facade brydes op af gentagende vinduespartier, som filtrerer facaden i en rytmisk gengivelse hele vejen rundt om bygningen. Derudover brydes facaden af gårdhaver, som griber ind i bygningen og sikrer dagslys og udsyn i hele bygningen dybde. Grunden skråner let fra øst mod vest og muliggør at der etableres en parterre på grundens vestligste hjørne. Resten af huset er i et plan.

Huset er organiseret omkring en kerne, som løber på langs af bygningen. Kernen dannes skiftevis af lukkede betonelementer og atrier i sprosseløst glas. Salgs- og kundeafdelingen er placeret til venstre for ankomstområdet, som er indrettet med loungeområde og reception. På modsatte side af foyeren ligger medarbejderfaciliteterne. 

 
 
 
Tilbage til oversigt
bubble