Middelfart Fjernvarme

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland bistår Middelfart fjernvarme som totalrådgiver, af ny administrationsbygning samt lagerfacilifiter, i Middelfart.

Administrationsbygningen udformes som to sammensatte bygningsdele, hvor den ene placeres ovenpå den anden. Middelfart Fjernvarme ønsker at benytte genbrugsmaterialer i byggeriet, derfor beklædes facaderne med hhv. genbrugstegl og aluminiumsplader.

Bæredygtighed
Tidligt i byggeprojektets design- og planlægningsfase, er der taget stilling til bæredygtigt energikoncept, blandt andet vødrerende dagslys, samt energioptimering. Eksempelvis er syd- og vestvendte vinduer trukket tilbage i facaden, for at mindske direkte sollys og derved overophedning. De grønne tage medvirker til et mindre CO2 aftryk og sparer også kloakken for vandbelastning. I de grønne bælter kan der desuden indarbejdes LAR-løsninger med vandopsamling, som senere kan bruges til toiletskyl og lign.

Tilhørende administrationsbygningen opføres lager- og værkstedsfaciliteter. Disse omfatter; varmt og koldt lager, værksted og el-værksted.

Projektdata

ROLLE
Arkitekt, totalrådgiver

ENTREPRISE
Hovedentreprise

BYGHERRE
Middelfart Fjernvarme

ADRESSE
Fynsvej, 5500 Middelfart

STØRRELSE
500m² adminitration, 600m² lagerfaciliteter

OPFØRELSESÅR
2019 -

SAMARBEJDSPARTNERE
MOE A/S