Middelfart Apotek

Det nye Middelfart Apotek er indrettet i en allerede etableret bygningsvolumen i Middelfarts midtby. Vi har med enkle greb sikret, at ankomsten til apoteket er tydeliggjort ved at etablere et nyt indgangsparti.

Gennemgribende renovering
Facaden som vender ud mod p-pladsen er åbnet op og der er isat næsten rumhøje vinduespartier, som sikrer at lysindfaldet når langt ind i selve butikken.

De nye vinduer og indgangspartiet er udført i anodiseret aluminium. Materiale og geometri er valgt med omhu og signalerer at der er tale om en kontemporær bygningskrop, med en moderne og gennemskuelig virksomhed.

Der er i planløsningen lagt væk på, at personalet har gode og lyse lokaler bag selve salgsarealet. Udover personalets kantine og omklædningsfaciliteter er der ligeledes kontorlokaler til brug for virksomhedens administrative personale.

Hele butikken er lagt i ét niveau, hvilket sikrer den højst mulige grad af tilgængelighed for såvel kunder som personale.

I hjertet af apoteket er den store lagerrobot placeret. Robotten tilsikrer en lynhurtig produkthåndtering, med meget lidt ventetid som følge heraf.

Tilbage til oversigt
bubble