ombygning af Teknisk Kollegium

135 eksisterende boliger totalrenoveres og gøres dybere. Én eksisterende bolig inddrages til fordel for forbedrede tilgang til selve området.

De meget små værelser er blevet gjort dybere og er i realiteten nu at betragte som en studiolejlighed.

Bad / wc og køkkenfunktionerne er fuldstændig moderniseret og der er lagt stor vægt på, at bygningerne kan driftes og vedligeholdes optimalt.

Der tilføjes elevator, udemiljøet bearbejdes og der opføres depotrumsskure.

Den udvendige svalegang er inddraget og og er lagt indenfor en helt ny muret klimaskærm. Den fungerer nu som fordelingsgang og man kan nu komme til sin bolig i et tørt og opvarmet rum.

Bygningerne er blevet energioptimeret i en grad så det forventes, at energibesparelsen vil kunne forrente en væsentlig del af ombygningen.

Projektdata

ROLLE
Arkitekt

ENTREPRISE
Hovedentreprise

STØRRELSE
2.200 m²

OPFØRELSE
01.01.2012 - 31.12.2014

ENERGIKLASSE
2010