Ombygning af Teknisk Kollegium

Ombygning og totalrenovering af 135 eksisterende boliger
De meget små værelser er blevet gjort dybere og er i realiteten nu at betragte som en studiolejlighed. Bad/wc og køkkenfunktioner er fuldstændig moderniserede og der er lagt stor vægt på, at bygningerne kan driftes og vedligeholdes optimalt. Der tilføjes elevator, udemiljøet bearbejdes og der opføres depotrumsskure.

Den udvendige svalegang er inddraget og er lagt indenfor en helt ny, muret klimaskærm. Den fungerer nu som fordelingsgang og man kan nu komme til sin bolig i et tørt og opvarmet rum. Bygningerne er blevet energioptimerede i en grad så det forventes at energibesparelsen vil kunne forrente en væsentlig del af ombygningen.

Ombygning og renovering af 72 et-rumsboliger til 51 nye boliger
Der er blevet etableret elevator, ligesom bygningen er blevet isoleret i videst mulige omfang. De naturlige bindinger som den eksisterende bygningskrop oprindeligt indeholdt, har bidraget til en bygning fyldt med forskellige, overraskende rumligheder.

Bad/wc og køkkenfunktionerne er fuldstændig moderniserede og der er lagt stor vægt på at bygningerne kan driftes og vedligeholdes optimalt. Der er sat en helt ny klimaskærm på i form af en ny teglformur. Den nye teglmur har åbnet op for at bygningen kunne isoleres maksimalt.

57 nybyggede ungdomsboliger
De nye boliger er alle primært opført som to-rumsboliger, dog med et-rumsboliger på siden, der vender mod Kollegievænget. Alle boliger er med eget bad/wc.

Bygningen er opført ovenpå en eksisterende kælder, som er blevet inddraget som teknikrum, samt aflåselige depotrum for beboerne. Vinkelbygningen omkranser et grøntområde og de gode læmuligheder opfordrer til udeliv.

Tilbage til oversigt
bubble