Rønde Handelsgymnasium

Det nye MULTIHUS for Rønde Handelsgymnasium indeholder klasselokaler og fitnessrum, og sammenbygningen med de eksisterende bygninger danner et nyt kantine og forsamlingslokale.

Den nye bygning smelter sammen med den ældre bygningsmasse, så man får en symbiotisk oplevelse af det nye funktionelle byggeri og atmosfæren i den gamle del af centret.

I byggeriet er der arbejdet meget med farvevalget, ligesom alle rum har haft stor bevågenhed med hensyn til akustik.

I et projekt med mange forskellige funktioner på samme tid, som undervisning, sport og færdsel på fællesarealer er det vigtigt at akustikken er tænkt ind fra starten.

Der er i projektet arbejdet med akustik-dæmpende materialer i alle områder. Nogle steder i neutrale farver, og andre steder er de akustiske materialer indarbejdet i farvespillet.

 

Projektdata

ROLLE
Arkitekt

ENTREPRISE
Totalentreprise

BYGHERRE
Rønde Handelsgymnasium

STØRRELSE
1000 m²

OPFØRELSE
01.06.2011 - 01.08.2012

ENERGIKLASSE
LEK 2015