Sveistrups have - 65 almene boliger i fem punkthuse

Sveistrups have i Vejen, et tidligere fabriksområde, omdannes til et almennyttigt boligområde, med nye familielejligheder og nye udearealer. 

Etape 1

Boligkomplekset
Projektet består af fem punkthuse, i en samlet boligkompleks, hvor området længst mod vest åbner op for punkthuse, som opføres af privat bygherre. Hvert punkthus består hver af 13 lejemål fordelt på fem etager. Alle lejligheder får terrasse, altan eller tagterrasse.

I smukke omgivelser
Sveistrups have er smukt placeret nær Vejen å og skov. Samtidig kun et stenkast til Vejen centrum.

Bygherre, Boligselskabet HAB, samarbejder med UdviklingVejen og Vejen Kommune om mulighederne for at binde området sammen med midtbyen, så det fremstår som en helhed, med rekreative grønne områder. Vi gennemtænker inde-og udemiljø, så byggeprojektet får helhed. I helhedsplanen har vi udarbejdet naturlegeplads samt defineret stiforbindelse langs Vejen å.

Fremtidige etaper
Ovenstående indgår i etape 1. Fremtidige etaper indeholder:

Etape 2: 24 Boliger i 2 punkthuse i samme udformning og arkitektur som etape 1.

Etape 3: 12 Boliger i 4 etager. Udformes / Indpasset efter å-beskyttelseslinier, og holdes i samme arkitektur som øvrige bebyggelse.

Samarbejdspartnere
Færdigprojektering og opførelse sker fra andet kvartal 2018 til fjerde kvartal 2019, i samarbejde med Ingeniørgruppen Varde, for Boligselskabet HAB Præstevænget.

 

Projektdata

ROLLE
Arkitektrådgiver, Arkitekt fagtilsyn

ENTREPRISE
Fag-/ storentreprise

BYGHERRE
HAB Præstevænget

STØRRELSE
65 lejligheder - 5.068 m²

OPFØRELSE
01.06.2018 - 31.12.2019

ENERGIKLASSE
2015