Trehuse

Bofællesskabet i Høje Tåstrup er et botilbud med plejepersonale til både fysisk og psykisk funktionshæmmede, i let til svær grad. 12 boliger på i alt 952 m2 danner tilsammen et nyt hjem for 12 personer med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Familien du vælger til
Udformningen af huset skal sikre at beboerne oplever at adgangen til fællesområder og udearealer er logisk og ubesværet. Boligerne ligger i stueplan med fin kontakt og let adgang til blandt andet gårdmiljøet. Den nye familie, som de andre beboere på en måde udgør, kan nemt vælges til. Dog tilsikrer gangforløbene ned til boligerne fra fællesområderne, at man også oplever privatliv i sin bolig.

Klassisk arkitektur
Arkitekturen er et stilfærdigt klassisk greb, som samtidig sikrer at beboernes hjem også får en sikker og selvstændig identitet. Byggematerialerne er traditionelle med gule tegl som formur og røde vingetegl på taget.  Bygningen er opført med diverse energibesparende foranstaltninger og opvarmes ved hjælp af fjernvarme – tiltag, der blandt andet klassificerer bygningen som lavenergiklasse 1.

Tilbage til oversigt
bubble