Trehuse

Bofællesskabet i Høje Tåstrup, er et botilbud med plejepersonale, til både fysisk og psykisk funktionshæmmede
i let til svær grad. 12 boliger på i alt 952 m2 danner tilsammen et nyt hjem for 12 personer med nedsat fysisk og
psykisk funktionsevne.

Familien du vælger til
Udformningen af huset skal sikre at beboerne oplever at adgangen til fællesområder og udearealer, er logisk og ubesværet. Boligerne ligger i stueplan, med fin kontakt og let adgang til blandt andet gårdmiljøet.

Den nye familie, som de andre beboere på en måde udgør, kan nemt vælges til. Dog tilsikrer gangforløbene ned til boligerne fra fællesområderne, at man også oplever privatliv i sin bolig.

Klassisk arkitektur
Arkitekturen er et stilfærdigt klassisk greb, som samtidig sikrer at beboernes hjem også får en sikker og selvstændig identitet. Byggematerialerne er traditionelle med gul tegl som formur og røde vingetegl på taget. Bygningen er opført med diverse energibesparende foranstaltninger og opvarmes ved hjælp af fjernvarme, tiltag der blandt andet
klassificerer bygningen som Lavenergiklasse 1.

 

Projektdata

ROLLE
Arkitekt
Totalrådgiver og fagtilsyn

ENTREPRISE
Hovedentreprise

BYGHERRE
Kristelig Handicapforening

STØRRELSE
1000 m²

OPFØRELSE
01.03.2012 - 01.05.2013

ENERGIKLASSE
LEK 2015