Vestfynhallerne i Nørre Aaby

Udviklingsplan for vestfynshallerne: Vallentin Haugland har udarbejdet og projekteret en udviklingsplan, for en kommende renovering og modernisering af Vestfynshallerne.

Tanken har været at give Vestfynshallerne en ny foyer, i åben forbindelse med en ny café og kiosk. Foyer og café skal være samlingspunkt for hallens brugere, hvorfra der er en god visuel kontakt til hal 1, 2 og 3, samt faciliteterne på 1. sal. I forbindelse med kiosken indrettes et stort industrikøkken, der kan facilitere hallens mange brugere.

På 1. salen etableres et nyt stort fitnesslokale med tilhørende toiletter. Det kan også benyttes af gæster fra det eksisterende selskabslokale. Herudover renoveres de gamle omklædningsrum og toiletterne, ved den nye foyer, moderniseres og gøres handicapvenlige.

Hallen bliver optimeret, og med alle de nye tiltag, er der indarbejdet mere brugervenlighed ift. handicappede og kørestolsbrugere.

Projektdata

ROLLE
Arkitekt og Totalrådgiver

ENTREPRISE
Fagentreprise

BYGHERRE
Middelfart Kommune

STØRRELSE
3.000 m²

OPFØRELSE
02.01.2018 - 01.05.2018

ENERGIKLASSE
2015