Profil

Vallentin Haugland arbejder med et bredt fagligt afsæt indenfor alle aspekter af byggeprocessen. Tegnestuens spidskompetence er kombinationen af de tekniske og kreative egenskaber. Med det byggetekniske fundament og den kreative afdelings kompetencer, sikres kvaliteten af de projekter Vallentin Haugland indgår i.

Der arbejdes med en involverende tilgang til alle faser, lige fra ide og projektudvikling, dispositions- og projektforslag, myndighedsprojekt, hovedprojekt, udbud, licitation, byggeledelse og fagtilsyn. .

Vallentin Haugland har et stor portfolio af projekter med fremtrædende arkitektoniske- og byggetekniske projekter, der kan findes her på siden.

Organisation

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S er et aktieselskab eget af Bent Vallentin og Bo Haugland Andersen. Ejerkredsen udgør firmaets bestyrelse sammen med Ellen Mølgaard Korsager, der er assistant professor og Ph.D. på Center for Ejerledede Virksomheder på Copenhagen Business School (CBS).

Historien

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland blev startet i 2006. Firmaet ejes og drives af Bent Vallentin og Bo Haugland Andersen. Begge indehavere har mange års erfaring fra arkitektbranchen og fungerer som censorer ved eksamener, på flere byggetekniske uddannelser.

Vallentin Haugland har afdeling i Horsens og Middelfart. Hovedafdelingen i Horsens flyttede i september 2018 fra cellerne i det gamle arresthus i Rådhusgade, til det historiske gamle rådhus i Søndergade. De smukke gamle lokaler signalerer historie, soliditet og høj håndværksmæssig kvalitet - alt sammen bidragende til en inspirerende og motiverende atmosfære for tegnestuens tekniske og kreative medarbejdere.

Tegnestuen har igennem tiden markeret sig som solidt funderet i en designkultur, som konsekvent bæres med gennem alle byggeriets faser.

Vallentin Hauglands medarbejdere tilstræbes inddraget i alle projekteringsprocesser, da det er vigtigt for det gode resultat, at alle føler et arkitektonisk ansvar. Dette gælder lige fra skitseringsarkitekten til byggelederen.

bubblemedia