Om tegnestuen Om tegnestuen Om tegnestuen

Om tegnestuen

Vallentin Haugland arbejder med et bredt fagligt afsæt indenfor alle aspekter af byggeprocessen. Tegnestuens spidskompetence er kombinationen af de tekniske og kreative egenskaber. Med det byggetekniske fundament og den kreative afdelings kompetencer, sikres kvaliteten af de projekter Vallentin Haugland indgår i.

Der arbejdes med en involverende tilgang til alle faser, lige fra idé og projektudvikling, dispositions- og projektforslag, myndighedsprojekt, hovedprojekt, udbud, licitation, byggeledelse og fagtilsyn.

Vallentin Haugland har en stor portfolio af projekter med markant arkitektur, der kan findes her på siden.

Organisation

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S er et aktieselskab ejet af Bent Vallentin, Bo Haugland Andersen, Lise Krebs Nielsen og Jacob Nicolaj Misser. Ejerkredsen udgør firmaets bestyrelse.

Historien

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland blev startet i 2006. Firmaet ejes og drives i dag af Bent Vallentin, Bo Haugland Andersen, Lise Krebs Nielsen og Jacob Nicolaj Misser. 

Vallentin Haugland har afdeling i Horsens og Middelfart. Hovedafdelingen i Horsens flyttede i september 2018 fra cellerne i det gamle arresthus i Rådhusgade, til det historiske gamle rådhus i Søndergade. De smukke gamle lokaler signalerer historie, soliditet og høj håndværksmæssig kvalitet - alt sammen bidragende til en inspirerende og motiverende atmosfære for tegnestuens tekniske og kreative medarbejdere.

Tegnestuen har igennem tiden markeret sig som solidt funderet i en designkultur, som konsekvent bæres med gennem alle byggeriets faser.

Vallentin Hauglands medarbejdere tilstræbes inddraget i alle projekteringsprocesser, da det er vigtigt for det gode resultat, at alle føler et arkitektonisk ansvar. Dette gælder lige fra skitseringsarkitekten til byggelederen.

bubble